طرح تخفیف ۱۵ درصدی ویژه تابستان ۱۳۹۸ مرکز خدمات تخصصی زیست فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

به اطلاع میرساند، مرکز خدمات تخصصی زیست فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری عضو دائم شبکه فناوری های راهبردی آزمایشگاهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دارای مجوز برخی آزمون ها از سازمان غذا و دارو، با دارا بودن کادری مجرب و تجهیزاتی بروز و کالیبره توانایی ارائه خدمات آزمایشگاهی و آزمون های تخصصی، به دانشجویان و اعضاء هیات علمی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور با برقراری ارتباطی موثر در رضایتمندی افراد، اعلام نتایج با کیفیت و بدون خطا با کمترین زمان پاسخگویی ممکن را دارد.

در راستای سیاست های حمایتی این مرکز، این بار نیز طرح تخفیف ۱۵ درصدی ویژه تابستانه خود را برای کلیه آزمون ها و خدمات تخصصی زیست فناوری به کلیه دانشجویان و اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور اعلام می دارد. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

nigeb.ac.ir/web/ap